kollasj

Årsmøte, programinnspill og organisasjonsutvikling

Hva vil Arbeiderpartiet? Og hva vil vi med Arbeiderpartiet?

Vi gjennomførte årsmøte 28. februar. Malin Lindström ble gjenvalgt som leder. 

Agnes Nærland Viljugren innledet om "Hva vil Arbeiderpartiet? Og hva vil vi med Arbeiderpartiet?" - og deretter var det samtale og diskusjon.  Agnes Nærland Viljugrein, har bodd på Tøyen hele livet og er leder av bydelsutvalget i Gamle Oslo for Arbeiderpartiet. Hun sitter i styret i Oslo Arbeiderparti, og er medlem av partiets organisasjonsutvalg. For tiden er hun også stortingsrepresentant i Utenriks- og forsvarskomiteen med ansvar for Europapolitikk. 

Litt bakgrunn for temaet: Akkurat nå er tiden for å gi innspill til arbeidet med nytt partiprogram, og til partiets organisasjonsutvalg. 

Frem til 31.mars kan alle sende inn generelle forslag til partiets programkomite. Det kan du gjøre på www.dittforslag.no eller gjennom laget. Til inspirasjon finnes det fem diskusjonsnotater, som du finner her: https://mitt.arbeiderpartiet.no

Partiets organisasjonsutvalg har fått i oppgave å komme med forslag til landsmøtet i 2025 om hvordan vi kan rekruttere flere unge medlemmer, sørge for at vi har gode aktiviteter som er relevante for medlemmene, komme med forslag på hvordan vi kan involvere tillitsvalgte og medlemmer bedre i prosesser og sørge for at vi tilpasser og bruker våre digitale flater bedre.  Har du innspill, ta gjerne kontakt med oss!

Dette er Tåsen Ullevål Arbeiderpartilag

Tåsen Ullevål Arbeiderpartilag årsmøteprotokoll 2024.pdf 204,2 KB